Departament Aviatie

Elicopter Bell407
259 km/h viteza de zbor
Diamond DA42 Twin Star
2.000 km autonomie de zbor
din 2007
zboruri business si de agrement

Parte a grupului ICCO, departamentul de aviatie ofera zboruri private la cerere, cu elicopterul marca Bell407 sau cu aeronava bimotor Diamond DA42 Twin Star, fie ca este vorba de zboruri de agrement sau zboruri de business. Prin serviciile oferite, timpii de calatorie sunt redusi, lucru ce poate fi esential pentru succesul unei afaceri intr-o lume in care actiunile sunt rapide iar deciziile trebuie luate imediat.

Cu o capacitate de maxim 5 locuri, elicopterul Bell407 combina viteza, performanta si manevrabilitatea intr-un design unic. Motorul Rolls Roys permite performante deosebite avand posibilitatea de zbor cu 259 km/h. Avand un confort marit, Bell407 poate zbura lin aproape in orice conditii meteo. Bell407 este garantia faptului ca nu trebuie sacrificat confortul in favoarea performantei.

Diamond DA42 Twin Star este un avion usor cu doua motoare, construit in mare masura din material compozit de carbon. Cu o capacitate de 4 locuri, autonomie de zbor de peste 2.000 km si o viteza de croaziera de aproximativ 250 km/h, aeronava ofera o experienta de zbor rapida si placuta.