ICCO Electric

ICCO Electric ofera solutii pentru sfera constructiilor industriale si civile, intretinere, proiectare, livrare si distributie pentru o gama larga de aplicatii si nevoi din domeniul electric. Administram afacerea la nivelul intregii tari prin sediul central din Brasov, birourile din Bucuresti si Timisoara, si prin parteneriatele bine stabilite cu companii locale.

In domeniul electric, o echipa tanara, dinamica si de specialisti bine instruiti ofera solutii tehnice si echipamente moderne pentru instalatii electrice interioare si exterioare. Echipamentul folosit pentru implementarea acestor solutii este de cea mai inalta calitate, lucru confirmat si de clasificarea mondiala de specialitate a gamei noastre de produse.

ICCO Electric este o marca de inalta calitate ce sta in topul performantei si profesionalismului in domeniul echipamentelor electrice. Principala noastra grija este sa va oferim cea mai buna calitate, solutii optime si complete la cele mai bune preturi, cat si dezvoltarea unui parteneriat solid bazat pe incredere reciproca.

Misiunea noastra este sa construim si sa mentinem parteneriate pe termen lung, in incercarea de a fi cei mai buni si de a pastra continua noastra formare.

ICCO Electric detine o serie de certificate si atestate :

  • ICCO Electric a implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2008
  • ICCO Electric a implementat si mentine un sistem de management de mediu conform cerintelor din standardul SR EN ISO 14001:2005
  • ICCO Electric a implementat si mentine un sistem de management al securitatii ocupationale conform cerintelor din standardul SR OHSAS 18001:2008

ICCO Electric are urmatoarele atestate, acordate de Agentia Nationala de Reglementare in domeniul Energiei - ANRE:

  • de tip E1 pentru "proiectarea de posturi de transformare, statii electrice si de instalatii apartinand partii electrice a centralelor cu orice tensiuni nominale standardizate"
  • de tip E2 pentru "executare de posturi de transformare, statii electrice si de lucrari la partea electrica a centralelor cu orice tensiuni nominale standardizate "

ICCO Electric detine Certificat de Autorizare pentru efectuarea activitatilor aeronautice civile aeroportuare, emis de Autoritatea Aeronautica Civila Romana-AACR.

ICCO Electric apartine Listei furnizorilor acceptati CNTEE " Transelectrica" SA.

IN REORGANIZARE,  JUDICIAL REORGANIZATION PROCEDURE, sentinta civila a Tribunalului Brasov nr. 1616/SIND/27.12.2016.