ICCO Energ

Furnizor licentiat
de energie electrica
B, C1B, C2B, D1, D2, E1, E2
atestate proiectare & executie
+ 300
clienti mari consumatori industriali

ICCO Energ continua activitatea initiata in cadrul Departamentul Furnizare al ICCO Electric, preluand experienta si personalul specializat in urma desfasurarii activitatii inca din 2006 pe piata de energie din Romania.

ICCO Energ furnizeaza energie electrica in conditii avantajoase de pret, catre consumatori industriali, conducand astfel la diminuarea semnificativa a bugetelor de utilitati.

Incepand cu aprilie 2011, ICCO Energ este autorizata pentru proiectare, activitati de constructie - montaj si servicii in domeniul nuclear. Ofera solutii pentru sfera constructiilor industriale si civile, intretinere, proiectare, livrare si distributie pentru o gama larga de aplicatii si nevoi din domeniul electric. Administram afacerea la nivelul intregii tari prin sediul central din Brasov, birourile din Bucuresti si Timisoara, si prin parteneriatele bine stabilite cu companii locale.

Cu o echipa tanara, dinamica si de specialisti bine instruiti oferim solutii tehnice si echipamente moderne pentru instalatii electrice interioare si exterioare. Echipamentul folosit pentru implementarea acestor solutii este de cea mai inalta calitate, lucru confirmat si de clasificarea mondiala de specialitate a gamei noastre de produse.

Calculator pret
Logare clienti