ICCO Energ

Servicii oferite clientilor

Oferim servicii energetice la standard inalte, cuprinzand:

 • asistenta pre-contractuala si dupa incheierea contractului de furnizare
 • incheierea de contracte auxiliare obligatorii pe piata de energie electrica din Romania
 • analiza consumului orar pana la cea a consumului anual
 • informatii referitoare la reglementarile pietei de energie electrica din Romania
 • asistenta tehnica prin personal calificat

Furnizare Energie Electrica

Alternativa dumneavoastra in domeniul energetic.

Pretutindeni in lume sectorul energiei se confrunta cu schimbari profunde de: restructurare, liberalizare, reglementare, privatizare. Se restructureaza sistemele vertical integrate, se liberalizeaza segmentele care se preteaza la competitie - producere, furnizare, se reglementeaza segmentele de monopol natural - transportul si distributia, se privatizeaza acolo unde se doreste competitia.

Liberalizarea pietei energiei electrice prezinta avantaje importante pentru consumatorul de energie, acesta avand posibilitatea de a-si alege furnizorul si de a negocia contractul de furnizare, avand in vedere promovarea unei economii de piata concurentiala in sectorul energiei respectand obligatiile internationale asumate de statul roman si armonizarea reglementarilor nationale cu prevederile directivelor Uniunii Europene in domeniu.

ICCO Energ este Furnizor de Energie Electrica, oferind servicii de calitate si preturi competitive.

Licenta obtinuta de ICCO Energ se adauga celorlalte atestate acordate de Agentia Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE).

Vanzari

 • ICCO Energ a preluat mai multe proiecte menite sa dezvolte relatii stabile cu partenerii de afaceri.
 • Conceptul ELECTRICCO Dorind sa va oferim produse electrice de inalta calitate, am inaugurat reteaua ELECTRICCO, prin deschiderea in Timisoara, Bucuresti si Brasov a centrelor comerciale specializate numai in echipamente electrice.
 • ELECTRICCO este marca inregistrata si reprezinta numele retelei noastre de centre comerciale care va ofera intreaga gama de produse si servicii din domeniul electric.

Varietatea de produse, serviciile remarcabile, precum si consultanta, solutiile integrate, service-ul clienti si transportul , care pe langa calitatea produselor noastre, fac ca oferta noastra sa fie irezistibila.

Tehnic

Inginerii proiectanti si tehnicienii nostri sunt mereu in pas cu ultimele descoperiri din domeniul electric, incercand sa isi imbunatateasca relatia cu partenerii nostri, avand un scop comun: atingerea performantei tehnice si economice.

In acest mod devenim parteneri pentru clientii nostri, stabilind relatii privilegiate in timp, avand posibilitatea alegerii celor mai bune solutii implicand: costuri reduse, imbunatatirea calitatii, increderea si eficienta. Nevoia de a oferi solutii integrate si complexe a fost impusa de cererile numeroase ale clientilor nostri si de pozitia de top la care aspiram.

Cu software-ul de inalta performanta si impreuna cu personalul calificat, oferim clientilor nostri cele mai bune preturi pentru echipamente, precum si proiecte tehnice complexe, bine structurate si detaliate necesare realizarii proiectelor lor.

Productie

Compania noastra va ofera proiecte la cheie in domeniul electric.

Activitatile noastre implica executia, servisarea si mentenanta pentru :

 • Instalatii electrice interioare si exterioare pentru constructii civile si industriale
 • Bransmente aeriene si subterane la tensiuni nominale de 0,4 kV
 • Linii electrice aeriene si subterane cu tensiuni cuprinse intre 0,4 kV si 110 kV
 • Statii si posturi de conexiuni si transformare cu tensiuni nominale pana la 20 kV
 • Statii electrice si de instalatii apartinand partii electrice a centralelor
 • Linii electrice aeriene cu tensiuni nominale de 110kV – 400kV
 • Linii electrice subterane cu tensiuni nominale de 110kV sau 220kV
 • Instalatii electrice de automatizari electrice se climatizare
 • Instalatii sanitare, termice,de incalzire si ventilatie, de climatizare si frig, de gaze naturale
 • Retele de apa-canal, bransamente de apa/racorduri canal si separari in retele

Cooperarea cu companii cunoscute, din Romania sau din strainatate, executia proiectelor de mare amploare indica inalta calitate a lucrarilor noastre. Mai mult decat atat, calitatea echipamentelor folosite asigura potentialul nostru de a realiza orice proiect in acest domeniu.

Achizitii

Departamentul nostru de achizitii determina cele mai bune metode de depozitare, incarcare/descarcare si transport pentru produsele companiei noastre, astfel incat sa fie utilizabile, in locul potrivit la momentul potrivit.

Sistemul nostru de achizitii a fost conceput in functie de cel al partenerilor nostri, asigurand astfel servicii de inalta calitate si reducerea costurilor. Eficienta noastra consta in a oferi clientilor nostri servicii complete: procesarea rapida si eficienta a comenzilor, livrari rapide si prompte, informatii actuale pentru comenzile clientilor nostri.