ICCO Instal

ICCO Instal, companie membra a grupului de firme ICCO, este specializata in domeniul instalatiilor tehnico-sanitare. Pentru afacerile care se dezvolta prin constructia de noi hale industriale, spatii comerciale sau cladiri de birouri, ICCO Instal furnizeaza mai mult decat instalatii tehnico-sanitare.

Managementul de proiect, consultanta si implementarea completa caracterizeaza activitatea companiei de integrator in domeniul instalatiilor tehnice. Capacitatea firmei este certificata prin experienta antreprenoriala castigata in numeroase proiecte complexe si asumarea totala a responsabilitatii.

Practic, parteneriatul cu ICCO Instal simplifica derularea proiectului, garanteaza termene prin personalul calificat si evita escaladarea costurilor prin integrarea completa a proiectului in cadrul companiei si a grupului ICCO.

Acoperim intreaga gama de lucrari din domeniul instalatiilor tehnice:

  • instalatii sanitare
  • retele edilitare
  • climatizare si ventilatii
  • sisteme de incalzire si sisteme de distributie a fluidelor si gazelor tehnice

In ultimii ani, grupul nostru a acumulat experienta in managementul proiectelor de instalatii, ceea ce ne ofera o capacitate ridicata de analiza si optimizare a proiectelor. Principiile pe care le urmarim prin munca predata clientului sunt: eficienta, costuri reduse de exploatare, durata lunga de exploatare si protectia mediul. Cu know-how-ul de care dispunem, avem posibilitatea de a recunoaste potentialul celor mai diferite echipamente si astfel suntem in masura sa oferim solutii tehnice optime. Pentru clienti aceasta inseamna: calitate si eficienta.

ICCO Instal a implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2008

ICCO Instal a implementat si mentine un sistem de management al mediului conform standardului SR EN ISO 14001:2005

ICCO Instal a implementat si mentine un sistem de management al securitatii ocupationale conform standardului SR OHSAS 18001:2008

ICCO Instal detine uramatoarele autorizari si certificate:

- Autorizatie emisa de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila pentru efectuarea lucrarilor de: Instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, cu exceptia celor care contin anumite gaze fluorurate cu efect de sera.

- Autorizatie emisa de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila  pentru efectuarea lucrarilor de: Proiectare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

- Autorizatie emisa de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila pentru efectuarea lucrarilor de: Proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor.

- Autorizatie emisa de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila pentru efectuarea lucrarilor de: Proiectarea sistemelor si instalatiilor de ventilatie pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti, cu exceptia celor de tip natural-organizat.

- Autorizatie ISCIR in domeniul: Instalare, montare, reparare si intretinere, verificari tehnice in utilizare la aparate consumatoare de combustibil cu P<400 kW/ cazane de apa calda cu  P<400 kW.

- Autorizatie ISCIR in domeniul: Montare, punere in functiune, reparare si intretinere la Instalatii de ardere si instalatii de automatizare pentru cazane/ sisteme de automatizare pentru centrale termice.

 - Autorizatie ISCIR in domeniul: Instalare, montare, reparare ( fara lucrari de sudura), la cazane de apa calda cu  P<400 kW si P max = 15000kW/  cazane de abur de joasa presiune cu Q>0,6 t/h si Q max 10 t/h.

 

Echipamente tehnice utilizate
Calitatea echipamentelor utilizate contribuie in mare masura la finalizarea cu succes a proiectelor derulate de catre echipa ICCO Instal. Acestea provin de la producatori recunoscuti precum Geberit (retele de captare a apei pluviale), Grohe (obiecte sanitare), Grundfos (pompe si vane), Rehau (sisteme de incalzire), Viessmann (centrale termice) si York (echipamente de ventilatie).