ICCO Medical

Echipamente si servicii medicale

ICCO Medical este o companie cu o bogata experienta pe piata echipamentelor si serviciilor medicale din Romania.
Este prezenta in toate marile centre de oncologie din tara atat prin echipamentele furnizate si instalate (echipamente de cobaltoterapie Theratron si iradiatoare de sange Gammacell) cat si prin echipa de service alcatuita din ingineri instruiti in tara si strainatate.

ICCO Medical este unic reprezentant pe piata romaneasca al companiilor Best Theratronics Ltd. Canada (pentru echipamente de iradiere), Mavig GmbH Germania (pentru produse de radioprotectie, lampi chirurgicale si brate de suspensie pentru dispozitive medicale) si Arplay Medical (pentru mijloace de contentie).

In acelasi timp, ICCO Medical va ofera produse ale altor companii de renume: mamografe, echipamente de dozimetrie, echipamente stomatologice, echipamente pentru dotarea ambulantelor etc.

Pentru echipamentele comercializate si pentru activitatea de service ICCO Medical dispune de toate autorizatiile necesare din partea Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare.

Echipamente speciale

ICCO Medical colaboreaza cu institutii de stat (Inspectoratul General al Politiei Romane, Unitati Militare din cadrul MAPN, Ministerul Afacerilor Interne, Jandarmeria Romana, Romtehnica etc) si furnizeaza echipamente speciale si de protectie EOD, detectoare de metale, echipamente de protectie pirotehnica si de deminare, accesorii, roboti, sisteme de comunicare, binocluri militare, porti detectoare, echipamente RX de control bagaje etc.