ICCO Systems

Instalare

Asiguram orice instalatii de curenti slabi!

Proiectare

Echipa de proiectare ICCO Systems cu ani de experienta in domeniu este gata sa lucreze si pentru tine. In gama noastra de servicii putem oferi proiectare pentru orice tip de sistem, in orice locatie s-ar afla acesta.

Consultanta

In faza initiala, cand clientul este interesat sa studieze oferta noastra de produse si servicii, venim in intampinarea solicitarii sale cu informatii despre detaliile tehnice ale produselor, solutia ideala pentru necesitatea clientului, termeni si conditii de colaborare.
Va asteptam sa ne contactati!

Service garantie/postgarantie

Sistemul de service si asistenta tehnica 24/7 este asigurat de ICCO Systems prin personal specializat si disponibil. Depatamentul tehnic este activ 24 ore pe zi. Daca apare o problema, ne anuntati prin telefon si echipa de service va ajunge in cel mai scurt timp la fata locului pentru a o rezolva.

Ne angajam sa acordam cele mai bune si eficiente servici. Echipa tehnica de specialisti va sta la dispozitie pentru a raspunde la orice intrebare tehnica si e gata sa intervina de cite ori este nevoie.

ICCO Systems stie ca nimic nu este posibil fara suportul continuu al clientilor fideli. Pentru ei cit si pentru viitorii clienti dorim sa asiguram in continuare cele mai bune produse si servicii.

Sesizari si reclamatii de la clienti

Pentru orice problema intampinata cu instalatiile realizate de noi, sugestie, reclamatie sau parere, va rugam sa ne scrieti pe Email sau sa ne contactati telefonic.