CLINICCO

4.550 mp
suprafata spital, la standarde europene
5 sali de operatie
cardiologie, chirurgie cardiovasculara, cardiologie interventionala, electrofiziologie si dispozitive implantabile, ortopedie, neurochirurgie si recuperare medicala
140
angajati permanenti, de inalta specializare

Spitalul Clinicco este primul spital privat din regiune, inaugurat in 2009 si cunoscut in intreaga tara pentru Centrul de Cardiologie, Clinica de Ortopedie, Neurochirurgie si Recuperare Medicala.

Pacientii cardiaci beneficiaza de servicii medicale de inalta calitate intr-un adevarat centru de diagnostic si tratament integrat, compus din sectiile: Cardiologie Clinica, Chirurgie Cardiovasculara, Cardiologie Interventionala, Electrofiziologie si Dispozitive Implantabile.

Serviciile medicale sunt asigurate de cadre medicale specializate cu experienta recunoscuta la nivel national si international. Echipa medicala are la dispozitie 5 sali de operatie dotate cu aparatura moderna, 14 paturi de anestezie si terapie intensiva, asistenta medicala 24 de ore din 24 si 7 zile din 7.

Spitalul dispune de 97 de paturi, un ambulator de specialitate si cabinete de consultatii pentru toate specialitatile Clinicco. 

Consultatiile noastre sunt asigurate de catre aceiasi medici, oferind rapid toate investigatiile necesare unui diagnostic corect si a unui tratament adecvat.

Pentru mai multe informatii, viziteaza site-ul nostru www.clinicco.ro