Complex Come&Go

2.500 mp
suprafata de inchiriat
32
spatii comerciale
trafic intens
aprox 6.500 pasageri zilnic

Complexul Come & Go este un important proiect de interes public, dezvoltat de grupul ICCO, in zona stadionului municipal Brasov (Bartolomeu), cu scopul dezvoltarii unei statii terminus de calatori, la standarde occidentale care sa asigure un trafic local, judetean, national si international modern, cu functiuni caracteristice si de interes public.

Pe langa aceste destinatii de interes public (dispecerat si birou relatii cu publicul RATBv, serviciul Tamponari al Politie Brasov, Politia Comunitara Brasov, etc) s-a avut in vedere realizarea si dezvoltarea de spatii comerciale si birouri destinate publicului (cca 2.500 mp), dispuse pe 2 nivele, respectiv 34 spatii comerciale. In plus sunt prevazute parcari luminate, atat pentru mijloacele de transport apartinand societatilor de transport si politiei, cat si pentru persoane private.

Accesul in zona este facil pentru toate mijloacele de transport, atat spre oras cat si inapoi, in sensul giratoriu asigurandu-se, astfel, distributia circulatiei spre celelalte directii.

Persoana de contact in vederea inchirierii de spatii comerciale:
Radu Laurentiu - 0731 996 330