Parteneri la dezvoltare.
Cu optiuni, solutii si experiente.

ICCO este o echipa de peste 1.200 persoane.
Sediul nostru principal se afla la Brasov, avand filiale la Timisoara si Bucuresti, precum si in Ungaria.

Dezvoltari imobiliare

thumb

Compania noastra este o prezenta recunoscuta in domeniul dezvoltarilor imobiliare, oferind spre inchiriere pe termen lung spatii de productie, logistica, birouri si spatii comerciale, aflate in diferite zone ale municipiului Brasov si Ghimbav.

Energie

thumb

Furnizam energie electrica in conditii avantajoase de pret, catre consumatori industriali, conducand astfel la diminuarea semnificativa a bugetelor de utilitati.

Instalatii / Constructii Montaj

thumb

ICCO este specializat in domeniul intalatiilor electrice, sanitare si de securitate. Activitatile includ proiecte electrice de joasa, medie si inalta tensiune, instalatii sanitare si HVAC, precum si sisteme integrate de securitate si comunicatie.

Industrie

thumb

Avem experienta in productia de subansamble electronice / NPI. Am instalat o linie de asamblare a bateriilor prismatice.

Electronica

thumb

Suntem o prezenta solida in domeniul industriei electronice, detinand companii ce ofera servicii si solutii specifice productiei electronice, dar si companii ce realizeaza proiecte integrate in telecomunicatii si IT.

Constructii

thumb

Compania noastra activeaza de 21 ani in domeniul constructiilor oferind servicii de antreprenoriat general pentru proiecte industriale, civile si speciale, cu competente si in domeniul administrarii de imobile.

Medical

thumb

ICCO detine o vasta experienta in domeniul medical, atat pe segmentul furnizarii de echipamente medicale speciale, cat si pe segmentul serviciilor de cardiologie, ortopedie si neurochirurgie oferite in cadrul clinicilor specializate.