ICCO Electronics

Securitate IT  

BITDEFENDER

Bitdefender este unul din leaderii mondiali in solutii de securitate IT, protejand peste 500 de milioane de sisteme in peste 150 de tari incepand cu anul 2001.

De la dispozitive IoT la Centre de Date, de la terminalele de lucru ale utilizatorilor la infrastructuri hibride, Bitdefender joaca un rol care are scopul de a transforma modul in care securitatea infrastructurii IT este cel mai bine “consumata, implementata si administrata in orice organizatie si segment comercial.

 

CHECKPOINT

Check Point este un furnizor mondial de sisteme de securitate IT software si hibride (software si hardware). Solutiile Checkpoint asigura pe de o parte securitatea retelelor de date, terminalelor fixe si mobile ale utilizatorilor, sistemelor gazduite in cloud si a datelor companiei iar pe de alta parte managementul acestor soltuii de securitate.

 

CERTES NETWORKS

Certes Networks ofera  solutii de securitate pentru companii de tip entreprise si de tip guvernamental de peste 15 ani in intreaga lume

Solutia de securitate Certele Layer 4 reprezinta o tehnologie de criptare care se poate implementa si integra usor in orice retea de date, indiferent de tipul acesteaia, de tipul de transport si de furnizorii de servicii si echipamente; este complet interoperabila cu sistemele existente de securitatea informatiei si nu scade performantele retelelor de date.

Cu ajutorul tehnologiei Certes Layer 4 clientii pot fi siguri ca datele le vor fi protejate pe intreaga intindere a retelei, indiferent de modul de implementare a infrastructurii Certes: top-of-rack, in mediu virtual, intre centre de date si aplicatii sau doar in reteala WAN sau SD-WAN.

 

FORCEPOINT

Forcepoint este leaderul global in protectia cibernetica a utilizatorilor, datelor si infrastructurilor companiilor. Incredintat sa protejeze organizatiile tn timp ce acestea sunt intr-o continua transformare digitala si crestere, Forcepoint ofera o gama completa de produse destinate securitatii IT a datelor, a retelelor IP si a infrastructuri Cloud, pentru companii cu distributie variata a retelelor de date (Cross Domain), prevenind si blocand amenitarile de securitate venite din interiorul (Insider Threat) si exteriorul acestora.

 


 

Siguranta Publica  

NEC Face Recognition

Solutia NeoFace Watch oferita de NEC este special creata pentru a se integra cu sistemele de analiza video existente prin extragerea in timp real a imaginilor faciale ale indivizilor folosind camerele video deja instalate si compararea cu o lista predefinita. Cand sistemul identifica un individ care prezinta interes din lista, declanseaza o alerta pentru se putea intreprinde actiuni rapide ce au rol de a reduce riscurile unor posibile amenintari la securitatea publica.

 

NIPPON AVIONICS – parte e Grupului NEC

Termenul [InfReC] reprezinta abrevierea de la “Infrared Camera” (camera video cu vizibilitate in spectrul infrarosu) dar tine si locul notiunii de “Dispozitiv care inregistreaza informatie video din spectrul infrarosu”. Produsele din gama AVIO IR au rolul de a imbunatati calitatea vietii prin protejarea oamenilor si simplificarea activitatilor zilnice prin masurarea temperaturii, controlul mediului si sporirea securitatii. Masurarea temperaturii la nivelul pielii (la suprafata corpului uman) este facuta in timp real si cu precizie ridicata ajutand la detectarea prezentei febrei.

 
Monitorizarea prezentei febrei poate fi legata de controlul mecansimelor de acces in diverse locuri publice precum fabrici, aeroporturi sau hoteluri.