ICCO EMT

highest technology
reprezentare producatori de top in tehnologia de productie electronica
customer focused
acoperire regionala incluzand Romania, Bulgaria si Ungaria
demo SMT center
800 mp in Timisoara
1997
anul infiintarii

ICCO EMT este furnizor de echipamente si servicii pentru fabricantii de produse electronice. De-a lungul timpului, firma a acumulat o experienta impresionanta in ceea ce priveste implementarea in productie a echipamentelor necesare productiei electronice.

Configuram si furnizam solutii de productie electronica la cheie si linii complete de productie.

ICCO EMT isi propune sa activeze ca o organizatie dinamica, orientata spre performanta si calitate, motiv pentru care am implementat Politica in Domeniul Calitatii.

Pe langa sistemul de management al calitatii ISO 9001:2015, ICCO EMT a obtinut in 2023 certificarea IATF 16949:2016, care este standardul international al sistemului de management al calitatii in industria auto.

 

Noutati

Aprilie 2024

ICCO EMT – Furnizor de solutii pentru industria semiconductorilor & industria electronica – participa la conferinta si expozitia InnoElectro pentru profesionisti din industria electronica.
Prezentam cele mai recente progrese tehnologice ale partenerilor nostri: AMX, BTU, Kulicke & Soffa, Omron, PVA, Seho si Seica.

Vizitati-ne la standul # D01!
INNOELECTRO 2024
23–25.04.2024
Budapesta Ungaria

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul organizatorilor.

Iulie 2023

ICCO EMT a contribuit la prima reusita majora a industriei romanesti de semiconductori, prin producerea a 216.000 placute programabile, cu scopul distribuirii lor in scolile din Romania.
Placutele vor putea fi folosite de aproximativ 800.000 de elevi, incepand cu anul scolar 2023-2024.
Proiectarea placutelor s-a realizat la Bucuresti, iar productia la ICCO EMT in Timisoara.
Suntem mandri sa fim parteneri la cea mai mare distributie de tehnologie moderna in scop educational din sud-estul Europei!


Martie 2023

ICCO EMT – Furnizor de solutii pentru industria semiconductorilor & industria electronica – participa la conferinta si expozitia InnoElectro pentru profesionisti din industria electronica, la Budapesta, Ungaria, in perioada 28-30 martie 2023.

InnoElectro ofera un cadru de afaceri ideal pentru profesionisti si pentru companiile implicate in crearea si producerea de solutii pentru industria electronica.

Vom prezenta vizitatorilor nostri 7 dintre cele mai importante companii de tehnologie din lume pentru a impartasi cele mai recente actualizari: AMX, BTU, Kulicke & Soffa, Omron, PVA, Seho si Seica.

Vizitati-ne la standul # A13!
INNOELECTRO 2023
28–30.03.2023
Budapesta Ungaria
Pentru mai multe informatii vizitati site-ul organizatorilor.


Februarie 2023