ICCO EMT

highest technology
reprezentare producatori de top in tehnologia de productie electronica
customer focused
acoperire regionala incluzand Romania, Bulgaria si Ungaria
demo SMT center
800 mp in Timisoara
1997
anul infiintarii

ICCO EMT este furnizor de echipamente si servicii pentru fabricantii de produse electronice. De-a lungul timpului, firma a acumulat o experienta impresionanta in ceea ce priveste implementarea in productie a echipamentelor sofisticate necesare productiei electronice.

Suntem in masura sa configuram si sa furnizam solutii de productie electronica la cheie si linii complete de productie.

ICCO EMT isi propune sa activeze ca o organizatie dinamica, orientata spre performanta si calitate, motiv pentru care am implementat Politica in Domeniul Calitatii.

Noutati

Martie 2023

ICCO EMT – Furnizor de solutii pentru industria semiconductorilor & industria electronica – participa la conferinta si expozitia InnoElectro pentru profesionisti din industria electronica, la Budapesta, Ungaria, in perioada 28-30 martie 2023.

InnoElectro ofera un cadru de afaceri ideal pentru profesionisti si pentru companiile implicate in crearea si producerea de solutii pentru industria electronica.

Vom prezenta vizitatorilor nostri 7 dintre cele mai importante companii de tehnologie din lume pentru a impartasi cele mai recente actualizari: AMX, BTU, Kulicke & Soffa, Omron, PVA, Seho si Seica.

Vizitati-ne la standul # A13!

INNOELECTRO 2023
28–30.03.2023
Budapesta Ungaria 
Pentru mai multe informatii vizitati site-ul organizatorilor.


Februarie 2023