ICCO Medical

Echipa de service
calificata la producatori din Canada, Suedia si Irlanda
echipamente speciale
costume EOD, roboti pirotehnici, produse balistice
1998
anul infiintarii

ICCO Medical este o companie cu o bogata experienta pe piata echipamentelor medicale si speciale din Romania.

Departamentul medical este prezent in toate marile centre de oncologie din tara, atat prin echipamentele furnizate si instalate (echipamente de cobaltoterapie Theratron, iradiatoare de sange Gammacell, echipamente de radioprotectie), cat si prin echipa de service alcatuita din ingineri instruiti in tara si in strainatate.
In domeniul medical, ICCO Medical este reprezentant pe piata romaneasca al companiilor Elekta Instruments AB, Best Theratronics Ltd., Mavig GmbH (pentru produse de radioprotectie personala, lampi chirurgicale si brate de suspensie pentru dispozitive medicale), Arplay Medical (pentru mijloace de contentie) si altele.
Pentru echipamentele comercializate si pentru activitatea de service, ICCO Medical dispune de toate autorizatiile necesare din partea CNCAN.

Departamentul de echipamente speciale al companiei ICCO Medical colaboreaza cu institutii de stat (Inspectoratul General al Politiei Romane, Unitati Militare din cadrul MAPN, Ministerul Afacerilor Interne, Jandarmeria Romana, Romtehnica etc) si furnizeaza echipamente speciale si de protectie EOD, detectoare de metale, echipamente de protectie pirotehnica si de deminare, accesorii, roboti, sisteme de comunicare, binocluri militare, porti detectoare, echipamente RX de control pachete suspecte etc.
Ca unic reprezentant pe piata romaneasca a companiei Safariland Group USA si Med-Eng, ICCO Medical va ofera produse si echipamente de protectie performante pentru institutiile cu profil militar.

Pentru mai multe detalii, viziteaza site-ul www.iccomedical.ro.