Noutati

ICCO EMT obtine certificarea IATF 16949:2016
01.08.2023

Pe langa sistemul de management al calitatii ISO 9001:2015, ICCO EMT a obtinut in 2023 certificarea IATF 16949:2016 standardul international al sistemului de management al calitatii in industria auto.

ICCO EMT partener al industriei romanesti de semiconductori
03.07.2023

ICCO EMT a contribuit la prima reusita majora a industriei romanesti de semiconductori, prin producerea a 216.000 placute programabile, cu scopul distribuirii lor in scolile din Romania.
Placutele vor putea fi folosite de aproximativ 800.000 de elevi, incepand cu anul scolar 2023-2024.
Proiectarea placutelor s-a realizat la Bucuresti, iar productia la ICCO EMT in Timisoara.

Conferința Great People Inside – 2023 EVERYTHING HR
05.06.2023

Specialiștii din domeniul resurselor umane isi dau intalnire la un nou eveniment organizat de catre https://greatpeopleinside.com/ro/, iar ICCO continua parteneriatul pentru o noua colaborare excelenta!

InnoElectro 2023 pentru industria electronica
03.04.2023

ICCO EMT – Furnizor de solutii pentru industria semiconductorilor & industria electronica – participa la conferinta si expozitia InnoElectro pentru profesionisti din industria electronica, la Budapesta, Ungaria, in perioada 28-30 martie 2023.

Proiecte de 45.000 m2 in Industrial Park Brasov
07.03.2023

Dezvoltăm continuu proiectul pentru toți clienții existenti și atragem in continuare clienti noi.
Pentru anul 2023 avem in lucru proiecte totalizand 45.000 m2.
Astfel ca, la sfarsitul anului 2023 vom atinge pragul de 200.000 m2 suprafata totala construita in Industrial Park Brasov.
Cu un grad de ocupare de 100%.
Multumim clientilor nostri!

Technology Seminar 2023
27.02.2023

ICCO EMT organizeaza Technology Seminar 2023 cu scopul de a reuni 7 dintre cele mai importante companii de tehnologie din lume pentru a impartasi cele mai recente actualizari, noile progrese si impactul acestora pe diferite piete de afaceri.

De mai bine de 20 de ani, la ICCO EMT oferim servicii electronice si tinem constant pasul cu schimbarile din industrie si cu tendintele tehnologice. Oferim un inventar mare de echipamente de la cei mai importanti producatori din industrie.

Conferința Great People Inside – 2022 EVOLVING HR
01.06.2022

In mediul de afaceri actual, in conditiile in care digitalizarea are un impact asupra regulilor traditionale de afaceri, nevoia unei forte de munca agile, receptive si care se poate adapta nu a fost niciodata mai mare.

ICCO este o echipa de peste 1.200 colegi. Sediul principal se afla la Brasov si avem filiale la Timisoara si Bucuresti, dar si in Ungaria.

Suntem activi pe piata fortei de munca, interesati in permanenta sa intelegem realitatea, dar si tendintele pe termen mediu si lung.

Si suntem parteneri traditionali la cel mai prestigios eveniment de resurse umane din Romania si un eveniment de impact in Europa de Est, organizat anual de catre https://greatpeopleinside.com/ro/

Unitatea este cea mai importanta putere
25.02.2022

Gandurile si inimile noastre sunt alaturi de poporul Ucrainei in aceste zile.
Impreuna actionam si oferim sprijin populatiei afectate.
Astfel de momente necesita solidaritate.
Unitatea este puterea noastra cea mai importanta.

Lansarea noului site Industrial Park Brasov
20.10.2021

De la infiintarea Industrial Park Brasov in 2007, ne-am dezvoltat si am simtit ca este timpul pentru o schimbare. Astfel ca am reimprospatat logo-ul pentru a reflecta mai bine cine suntem astazi si cine ne dorim sa devenim in viitor.
Am lansat o noua identitate de marca, care include elemente noi: logo, culori, font si site. Credem ca noul aspect se potriveste mai bine cu ceea ce am devenit in acesti 14 ani.Am pastrat denumirea. Am dezvoltat parcul industrial in Brasov pentru ca suntem o companie infiintata in Brasov in 1990 si credem in potentialul extraordinar al acestei zone. Suntem implicati in proiecte ale comunitatii locale si ne dorim dezvoltarea in continuare a regiunii si prin atragerea de noi investitii in productia industriala.
Culoarea este un element esential care defineste o imagine de marca. Fiind parte a grupului ICCO, am decis sa folosim culorile marcii ICCO.
Fontul pe care il folosim este curat, modern si subtire.
Scopul noului site este de a ne prezenta mai bine si de a crea o imagine clara a ceea ce oferim clientilor nostri actuali si viitori. Noul site ofera un continut bogat, intr-un aspect modern, curat si organizat, pentru a oferi vizitatorilor acces usor la informatiile despre proiectul nostru.
Speram ca va place noua imagine a Industrial Park Brasov! Ne puteti arata asta accesând www.parc-industrial.ro si ajutându-ne sa ne sporim vizibilitatea online!

Peste 6.000 de locuri de munca in Industrial Park Brasov
11.05.2020

Dezvoltarea sustinuta a proiectului Industrial Park Brasov nu inseamna doar metri patrati. Inseamna in primul rand crearea de locuri de munca.
Clientii nostri, lideri mondiali in domeniile lor de activitate, au gasit in cadrul Industrial Park Brasov toate conditiile necesare desfasurarii activitatii in parametri optimi, ceea ce a condus la afaceri de succes.
Afaceri de succes care au generat implicit locuri de munca.
Ne mandrim cu faptul ca clientii nostri au creat peste 6.000 de locuri de munca.
Stadiul actual de dezvoltare al Industrial Park Brasov cuprinde cu o suprafață totală construită de 135.000 mp și un grad de ocupare de 100%.
Continuam dezvoltarea proiectului nostru pentru toti clientii existenti, dar si prin atragerea de noi clienti.
Pentru dezvoltarea orasului si a regiunii.

ICCO aniverseaza 30 de ani!
01.01.2020In 10 iulie aniversam 30 de ani de cand ICCO sta la dispozitia clientilor, oferind solutii si servicii integrate in domenii diverse precum dezvoltari imobiliare, instalatii si constructii industriale si civile, industrie, pana la electronica si furnizarea de echipamente medicale.
Sunt 30 de ani in care ne-am diversificat treptat si continuu activitatile, urmarind oportunitatile oferite de piata din Romania.
30 de ani in care ICCO a sprijinit si a initiat proiecte de responsabilitate sociala pentru comunitatea locala din Brasov.
Prezenta noastra de 30 de ani pe piata este o garantie a faptului ca dispunem de experienta si abilitatile necesare pentru a asigura clientilor nostri succesul in afaceri.
Nu intamplator, sloganul care ne reprezinta este "Enjoy your business!"

Care sunt cele mai puternice 100 de firme din Brasov
26.09.2019

ICCO Energ si 5 dintre firmele prezente in Industrial Park Brasov s-au plasat intre primele 100 cele mai puternice din judetul Brasov, in functie de cifra de afaceri raportata in anul 2018.
Lista completa in BizBrasov.

Despre capitalism, crize financiare si calculatoare cu unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Brasov
03.09.2019

Intr-o economie in care orice incetinire e interpretata ca un semn al unei noi crize, Calin Costan (CEO ICCO) a stat de vorba cu jurnalistii de la Wall Street despre cum vede el viitorul.
Momentele cheie prin care a trecut ICCO de-a lungul timpului, ne-au invatat cum sa gestionam situatiile de criza si, mai ales, cum sa ne pregatim pentru ele.
Cititi mai multe in articolul de pe www.wall-street.ro

Clinicco aniverseaza 10 ani!
11.02.2019


Clinicco aniversează 10 ani de activitate medicală, fiind cunoscut în întreaga țară pentru centrul de cardiologie intervențională, chirurgie cardiovasculară și pentru clinica de ortopedie.
În cei 10 ani de existență am efectuat peste 2.000 de operații pe cord deschis, 6.000 de intervenții chirurgicale ortopedice și peste 16.000 de coronarografii, am implantat peste 5.000 de stenturi si aproximativ 2.300 de defibrilatoare și stimulatoare cardiace.
Îngrijire promptă și tratament corespunzător nevoilor fiecărui pacient, intervenții eficace și competente, gardă permanent, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, program profesional postoperator, supervizat medical, individualizat, care are rolul de a ajuta pacienții să își revină după o spitalizare în urma unei intervenții – este ceea ce primesc de 10 ani pacienții Clinicco.
www.clinicco.ro

Industrial Park Brasov aniversează 10 ani!
16.11.2018

Anul acesta, Industrial Park Brasov a împlinit zece ani de activitate în domeniul dezvoltării de spații industriale, construite pe baza cerințelor specifice clienților. Stadiul actual de dezvoltare al Industrial Park Brasov cuprinde 10 hale de producție cu o suprafață totală construită de 115.000 mp și un grad de ocupare de 100%.

Aniversarea celor 10 ani a fost marcată prin plantarea unei păduri de salcâmi pe un teren din apropierea Industrial Park Brasov. Acțiunea a fost organizată în parteneriat cu Asociația “Plantează în România” și Primăria Ghimbav și s-a bucurat de sprijinul companiilor Benchmark Electronics, Harsha Engineers, ICCO, Preh și Vestas Aircoil. S-au plantat peste 4.000 de puieți cu ajutorul celor 350 de voluntari care au răspuns invitației noastre.

De asemenea, am organizat un cocktail aniversar la care am invitat toți clienții și partenerii care ne-au sprijinit în dezvoltarea acestui proiect. Le mulțumim tuturor!

La mulți ani, Industrial Park Brasov!

Premieră est-europeană la Spitalul de Cardiologie Clinicco
09.05.2018

Doctorul Sorin Micu, medic primar cardiolog Clinicco, a implantat primul dispozitiv de modulare a contractilității cardiace (CCM) din estul Europei. Inima pacientului, în vârstă de 69 de ani, din Piatra Neamț, funcționa la un sfert din capacitatea normală, în pofida tratamentului adecvat și a unui defibrilator cardiac, implantat în urma unui infarct miocardic avut în urmă cu câțiva ani. Imediat în urma intervenției, pacientul se simte foarte bine, iar inima a început să funcționeze la o capacitate mult sporită.

Sennheiser alege Industrial Park Brasov
19.03.2018

Din dorinta de a-si consolida pozitia pe piata europeana de produse electronice, compania Sennheiser a hotarat sa isi deschida cea de-a patra unitate de productie in Industrial Park Brasov. Dupa finalizarea construcției, programata anul acesta, fabrica se va concentra initial pe productia de electronice destinate publicului larg. Fondata in 1945, Sennheiser este o afacere de familie si este astazi unul dintre cei mai importanti producatori globali de casti, microfoane si sisteme de transmisie wireless.

“Suntem incantati sa primim compania Sennheiser in comunitatea dinamica a organizatiilor internationale din Brasov” - Calin Costan, CEO Industrial Park Brasov.

HotSpot Brasov 2018
01.02.2018

În 31 ianuarie, Industrial Park Brașov a primit distincția „Pentru atragerea de investiții străine” în Brașov. Premierea a avut loc în cadrul evenimentului Hotspot Brașov, organizat de revista de business germano-română DeBizz Magazine, în parteneriat cu România Durabilă.

„Proiectul nostru de suflet, al grupului ICCO, este Parcul Industrial Brașov. Lucrăm la el de 10 ani. Anul acesta putem spune că am ajuns la 120.000 de metri pătrați de clădire ocupați integral de firme de producție. Cifra de afaceri realizată de firmele din parc este de aproximativ 800 de milioane de euro anual. Avem 4.000 de locuri de muncă create” (Călin Costan, CEO Industrial Park Brașov)

Foreign Investors Summit
03.11.2017

A patra editie a Foreign Investors Summit a reunit oficiali, experti, investitori si lideri din comunitatea de business romaneasca, in incercarea de a analiza potentialul Romaniei de a atrage noi investitori straini. In cadrul discutiilor, dna. Mirela Radulescu, director de marketing si vanzari in cadrul ICCO, a prezentat proiectul Industrial Park Brasov ca destinatie preferata de investitorii straini care doresc sa dezvolte afaceri in centrul tarii. Evenimentul a avut loc la Bucuresti, in perioada 31 octombrie – 2 noiembrie.

Translogistica 2017
16.10.2017

In perioada 12 - 14 octombrie 2017, ICCO si-a prezentat proiectul Industrial Park Brasov in cadrul celei mai importante expozitii de logistica si transport din Romania si din Europa de est si sud est, Translogistica. Evenimentul este dedicat promovarii produselor, serviciilor si solutiilor inovative din transporturi comerciale, expedierii de marfuri si canalelor logistice si a avut loc la  centrul expozitional Romexpo Bucuresti.

Mirela Radulescu, director vanzari & marketing: „Pozitia geografica este unul din plusurile pe care Brasovul le are atunci cand vorbim despre atragerea de noi investitii. Pozitionarea in centrul Romaniei este extrem de benefica si ne situeaza la intersectia marilor axe de transport, atat rutiere, cat si feroviare. Industrial Park Brasov vine in intampinarea celor care doresc sa investeasca in zona si ofera spre închiriere pe termen lung spaţii de tip Greenfield, executate în conformitate cu solicitările specifice fiecărui client.”

Conferinta Great People Inside
12.10.2017

Pentru al doilea an consecutiv, ICCO a fost networking partner in cadrul conferintei Great People Inside. Evenimentul este un concept unic, ce reunește timp de doua zile reprezentanți ai mediului de afaceri, antreprenori, manageri, specialiști și cercetători din domeniul resurselor umane. Speakeri de renume internațional au oferit noi puncte de vedere și exemple de bune practici, iar participantii au avut numeroase oportunități de business networking. 

PMG Sinter in Industrial Park Brasov
16.08.2017

PMG Sinter, lider mondial in productia de otel sinterizat pentru sectorul automotive, a semnat un contract cu Industrial Park Brasov pentru dezvoltarea unei hale de productie cu suprafata de 5.500 mp.  Finalizarea lucrarilor de constructie si inceperea productiei sunt stabilite pentru februarie 2018. In prima etapa de dezvoltare, proiectul va genera 130 noi locuri de munca.

PMG a inceput productia de otel sinterizat in 1960 in Fussen, Germania. In prezent, detine 7 unitati de productie (Germania, Spania – 3 fabrici, USA – 2 fabrici, China), cu peste 1400 de angajati si o cifra de afaceri de 260 milioane de euro.

 

Eveniment - Real estate, quo vadis?
26.04.2017

Bucuresti, 2017

In 26 aprilie, Industrial Park Brasov a sprijinit desfasurarea celei de-a doua editii a conferintei „Real estate, quo vadis?”. Evenimentul, organizat de revista DeBizz si Romania Durabila, a avut ca tema analiza pietei imobiliare si de constructii din Romania. Printre participantii s-au numarat reprezentanți ai companiilor imobiliare, fondurilor de investiții, dezvoltatorilor, companiilor de construcții, producătorilor de materiale de construcții, reprezentanți ai autorităților guvernamentale, mediului diplomatic vorbitor de limbă germană și lideri de opinie.

 

Curs SSM la Facultatea de Constructii Brasov
22.03.2017

ICCO Facility Management continua seria intalnirilor cu studentii de la Facultatea de Constructii, din cadrul Universitatii Transilvania, Brasov. De data aceasta, colegul nostru, dl. Marin Grigore, a sustinut o prezentare pe teme de Sanatate si Securitate in Munca.

Timp de o ora, dl. Grigore le-a vorbit studentilor din anul IV despre atributiile si responsabilitatile sefului de santier pe linie SSM, masurile care se impun in situatii de urgenta, starile conflictuale in santier si in relatiile cu colaboratorii, precum si despre acordarea primului ajutor.

Intalnirea cu studentii Facultatii de Constructii Brasov s-a dorit a fi o ocazie de a-mi impartasi experienta de 40 de ani a vietii de santier, cu bune si cu rele. Uram succes tinerei generatii de constructori si la cat mai multe realizari profesionale.” – Marin Grigore, Coordonator SSM ICCO Facility Management.

 

 

Eveniment: Sunt Inginer Constructor. Si acum?
01.03.2017

In 1 martie 2017, la invitatia Facultatii de Constructii din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov, ICCOFM a organizat si moderat o intalnire cu viitorii ingineri care studiaza aici. Evenimentul s-a desfasurat sub intrebarea: „Sunt inginer constructor. Si acum?”. Studentii au avut ocazia sa isi formeze o perspectiva practica asupra meseriei de inginer constructor si rolul acestuia in cadrul unei companii. Inginerii ICCOFM le-au oferit exemple din propria viata, atat profesionala, cat si personala. Intalnirea s-a bucurat de un real succes, iar la final domnisoarele si doamnele prezente in sala au primit flori din partea colegilor nostri.

 

NBHX Rolem in Industrial Park Brasov
16.01.2017

Incepand cu 16 ianuarie 2017, compania Rolem isi incepe activitatea in cadrul Industrial Park Brasov. Activa in sectorul automotive, compania este prezenta pe piata romaneasca inca din 1994. Prima unitate de productie a fost deschisa la Codlea si a generat 300 de locuri de munca, ajungand sa numere azi peste 1400 angajati. Rolem produce ornamente auto pentru companii precum BMW, Mercedes, Audi si Porsche.

Germanii de la Preh au bugetat investiţii de 13 mil. euro pentru fabrica de componente auto de lângă Braşov
22.12.2016

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, a finalizat în acest an un program de investiţii de 8,2 mil. euro care a pre­supus dotarea cu echipamente a unei noi hale de producţie cu o suprafaţă de 13.000 mp.

Citeste mai mult aici.

4.000+ angajati in Industrial Park Brasov
09.12.2016

Industrial Park Brasov a ajuns pe locul 3 in topul parcurilor industriale din Romania, dupa numarul de angajati. Peste 4.000 de oameni isi desfasoara astazi activitatea in cadrul companiilor prezente in parc. Angajatorii sunt companii romanesti si straine care au în comun interesul de a dezvolta afaceri de tip Greenfield, pe baza unui scenariu de închiriere pe termen lung sau în calitate de proprietar al terenului și al halei. Halele de producție sunt construite pe baza cerințelor specifice clienților, în funcție de tipul de activitate desfășurat.

In tara noastra sunt 71 de parcuri in total, dintre care 10 situate in judetul Brasov. Pana azi, cele 10 parcuri au generat aproximativ 8.000 de locuri de munca, din care jumatate sunt in Industrial Park Brasov. 

 

Industrial Park Brasov – partener oficial al Brasov Future Forum
21.10.2016

In perioada 17-23 octombrie 2016, a avut loc cea de-a treia editie a ALT Festival, primul festival de tehnologie din Transilvania. Timp de o saptamana, Brasovul a adunat la un loc pasionatii de tehnologie, antreprenori, programatori, oameni de afaceri, reprezentanti ai administratiilor locale si regionale.

In acest context, Industrial Park Brasov a sprijinit derularea evenimentului in calitate de partener oficial al Brasov Future Forum. Forumul are scopul de a consolida ecosistemul antreprenorial si de a pozitiona Brasovul ca destinatie de dezvoltare de startup-uri în domeniul industriilor creative si a tehnologiilor emergente. La final, participantii au avut ocazia de a face o vizita in Industrial Park Brasov. 

 

 

ICCO - partener networking la Conferinta GR8PI: The New World of Work
12.10.2016

Timp de doua zile, ICCO a sprijinit conferinta “Great People Inside – The New World of Work”, in calitate de partener networking. Evenimentul este unul dintre cele mai mari din domeniul resurselor umane, cu peste 350 de participanti din peste 100 de companii. Experti din tari precum Danemarca, Statele Unite ale Americii, Israel, Norvegia, Italia, Spania sau Irlanda au vorbit despre noi perspective in domeniu si au oferit exemple de buna practica din experienta companiilor lor.

Succesul ICCO se datoreaza in foarte mare masura oamenilor, fie ei angajati, clienti sau furnizori. Participarea la acest eveniment este o reafirmare a dorintei noastre de a fi un angajator si un furnizor de top. 

 

Industrial Park Brasov - gazda Demo Metal
25.05.2016

 

Industrial Park Brasov a fost onorat sa gazduiasca cel mai important eveniment din Romania, dedicat industriei de prelucrare a metalelor: Demo Metal, editia 2016!

Ne-am bucurat sa putem oferi un spatiu expozitional de exceptie, pe masura specialistilor participanti la eveniment. 
Clinicco implineste 7 ani de activitate medicala
26.02.2016

Peste 12.000 de pacienti externati, 15.000 de examinari paraclinice, 13.000 de consultatii, 1200 de operatii pe cord deschis, peste 10.000 de coronarografii, 3500 implanturi de stent, peste 1500 de dispozitive implantabile: acesta este bilantul a 7 ani de activitate medicala privata la Brasov a Spitalului de Cardiologie Clinicco.

In 26 februarie 2016, Spitalul de Cardiologie Clinicco aniverseaza 7 ani de activitate medicala, ocazie cu care si-a deschis portile pentru publicul larg. Presa, bloggeri, medici de familie au putut face un tur al spitalului si sta de vorba cu personalul medical.  In 2009, la Brasov se deschidea primul centru privat de cardiologie din tara. 7 ani mai tirziu, Spitalul de Cardiologie Clinicco Brasov continua sa fie singurul centru din regiune care opereaza pe cord deschis si singurul centru abilitat care trateaza pacientii cu tulburari de ritm si de conducere cu ajutorul dispozitivelor implantabile.

Dr. Mihai Ursu, sef sectie Cardiologie Interventionala : Fiecare pacient ajuns la noi beneficiaza de o analiza personalizata, fiecare dosar medical este analizat in echipa multidisciplinara, primind astfel indicatiile medicale optime. Interventiile se fac cu tehnici moderne si chirurgicale, iar dispozitivele implantabile pe care le folosim sunt de ultima generatie, de la cei mai importanti producatori mondiali, preturile fiind accesibile iar costurile fixe, comunicate in mod transparent inca de la inceput.

Adrian Teciu, manager Spitalul de Cardiologie Clinicco: In clinica noastra exista o preocupare permanenta pentru aplicarea si respectarea cu maxima strictete a masurilor de prevenire a infectiilor nosocomiale prin asigurarea conditiilor de igiena in toate spatiile, respectarea circuitelor functionale, folosirea echipamentului de protectie si igiena miinilor de catre intreg personalul, igiena pacientilor si screeningul bacteriologic preoperator. Modul in care se efectueaza curatenia, dezinfectia, sterilizarea este supravegheat si controlat prin audit independent.

Ingrijire promta si tratament corespunzator nevoilor fiecarui pacient, interventii eficace si competente, garda permanent, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, program profesional postoperator, supervizat medical, individualizat, care are rolul de a ajuta pacientii sa isi revina dupa o spitalizare in urma unei interventii – asta primesc pacientii Clinicco de 7 ani.  De 7 ani, Spitalul de Cardiologie Clinicco se afla la Brasov pentru pacientii cardiaci din regiune pentru a le oferi siguranta si stabilitate.

Extindere Autoliv Ungaria
10.10.2014

In calitate de antreprenor general, ICCO Facility Management a demarat lucrarile de extindere a unitatii de productie si depozitare Autoliv Kft Ungaria, din orasul Sopronkovesd. Valoarea totala a investitiei Autoliv este de 9.697.000 euro si consta in ridicarea a 6 hale cu o suprafata totala de 13.220 mp. Proiectul include zone de depozitare, productie, spatii tehnice si administrative, precum si 14.300mp de platforme exterioare, drumuri si parcari.

Autoliv este o companie americano-suedeza si este recunoscuta drept unul dintre cei mai mari producatori de airbaguri si centuri de siguranta din lume. Din 1997, compania este prezenta si in tara noastra, cu unitati de productie in Brasov, Lugoj si Sfantu Gheorghe. ICCO a participat si la dezvoltarea acestor proiecte, in aceeasi calitate de antreprenor general.

 

Clinicco implineste 5 ani de la inaugurare!
04.02.2014

In februarie 2009, a fost inaugurat CLINICCO - prima clinica privata din Brasov, cu specializarile Cardiologie Interventionala si Ortopedie.

Pe parcursul celor 5 ani, sectiile clinicii au fost extinse cu cea de Chirurgie Cardiovasculara, Neurochirurgie si Recuperare medicala, serviciile medicale fiind asigurate de cei mai buni specialisti in domeniu. Statisticile acestor ani arata un numar de peste 1.800 vieti salvate prin serviciul de urgente al Sectiei de Cardiologie Interventionala (serviciu gratuit 24/7 pentru urgente de infarct miocardic acut), peste 700 cazuri rezolvate in Sectia de Chirurgie Cardiovasculara, aproximativ 2.300 cazuri la Sectia de Ortopedie si peste 50 cazuri la Sectia de Neurochirurgie.

"Ne bucuram ca am reusit sa tratam aproape 15.000 de pacienti, sa salvam vieti, sa redam sansa unor vieti normale si sa ne indeplinim visul de a face ceva important. Pentru urmatorii 5 ani ne dorim sa avem putere, sa avem rabdare si echilibru, sa ne completam cu sistemul public de sanatate si in general ne dorim calitate si siguranta pentru pacientii nostri", a declarat Adrian Teciu, directorul executiv CLINICCO.

La Multi Ani CLINICCO!

Extindere proces de fabricatie ICCO EMT (Timisoara)
22.11.2013

Incepand cu octombrie 2013, a fost demarat contractul de implementare a doua proiecte cu finantare nerambursabila in cadrul punctului de lucru din Timisoara al ICCO EMT, vizand extinderea procesului de fabricatie si dezvoltarea sustenabila.

Proiectul de "achizitie de echipamente si tehnologii cu aplicabilitate inovativa in industria electronica de nivel high-tech" este co-finanţat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala. Obiectivul principal al proiectului il reprezinta: indeplinirea unor indicatori superiori de performanta economica si cresterea gradului de inovare al companiei ICCO EMT prin dotarea cu 2 echipamente performante, inovative si eco-eficiente, precum si valorificarea potentialului inovativ al zonei.

Industrial Park Brasov - 2.400 angajati
04.10.2013

Incepand cu inaugurarea primei hale de productie in 2008, Industrial Park Brasov a devenit un important pol de crestere in zona, oferind numeroase oportunitati de dezvoltare si noi locuri de munca.

Astfel, numarul de angajati ai companiilor din cadrul Industrial Park Brasov a ajuns de la 1.000 angajati in 2010, la 2.400 in 2013.

Cel mai mare angajator este Benchmark Electronics (productie industrie electronica - USA) urmat de Continental Powertrain (productie industrie electronica - Germania), cel mai nou angajator din parc.

Continental Powertrain isi deschide activitatea in Industrial Park Brasov
25.07.2013

ICCO, in calitate de Antreprenor General, a demarat lucrarile de constructie a halei Continental Powertrain din Industrial Park Brasov, in iulie 2012, iar predarea catre client s-a realizat conform contract dupa 11 luni, in mai 2013. Suprafata halei este de 22.000 mp iar valoarea a investitiei de 40 milioane Euro.

“Continental pune astfel bazele celui de-al treilea centru de productie al Grupului Automotive in Romania. In noua fabrica se efectueaza toate etapele de productie, de la cablarea subansamblelor la productia de pompe de alimentare”, a spus Markus Distelhoff, directorul unitatii comerciale Fuell Supply, din cadrul diviziei Powertrain. Continental detine sapte unitati de productie, trei centre de cercetare si de dezvoltate in Timisoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov si Iasi. Continental are in prezent peste 10.500 de angajati in Romania.

Continental se numara printre cei mai importanti furnizori pentru industria auto la nivel mondial.