Companiile ICCO

Fondat in anul 1990, grupul ICCO a dezvoltat prin firmele membre un set de competente extinse, care permit realizarea de proiecte de anvergura, integreaza personal specializat si garanteaza termene si costuri.

Industrial Park Brasov

Dezvoltat pe o suprafata de 60 ha, Industrial Park Brasov ofera spre inchiriere spatii industriale pe baza de contract pe termen lung. Halele de productie sunt construite pe baza cerintelor specifice clientilor, in functie de tipul de activitate desfasurat.

Come&Go

Un proiect ce combina un centru comercial cu o zona cu trafic maxim de calatori. Complexul are o suprafata inchiriabila de 1.350 mp si este situat in proximitatea unui important nod rutier pentru transportul local, national si international.

ICCO Real Estate

Servicii de inchiriere: spatii industriale, de depozitare si birouri, pentru afaceri care se dezvolta.

ICCO Energ

Furnizor de energie electrica in conditii avantajoase de pret, catre consumatori industriali si casnici, conducand astfel la diminuarea semnificativa a bugetelor de utilitati.

Bepco

Companie de servicii energetice care produce energie termica si electrica prin cogenerare de inalta eficienta pe baza de gaze naturale, utilizand instalatii performante de cogenerare ce asigura un serviciu de calitate pe tot parcursul anului, fara intreruperi in productie.

ICCO Instal

Antreprenor general pentru instalatii electrice, sanitare si HVAC, instalatii mecanice. Experienta in proiectare, executie, mentenanta si service pentru instalatii electrice, sanitare si de incalzire, sisteme de distributie a fluidelor si gazelor tehnice, climatizare si ventilatii, etc.

ICCO Systems

Integrator de sisteme si furnizor de solutii pentru sisteme electronice de securitate si comunicatie, control acces, detectie incendii, detectie efractie, telefonie si cablare structurata, supraveghere electronica de produse, etc

ICCO EMT

Producator de subansamble electronice prototip sau serii mici si mijlocii (tehnologie SMT, THT), precum si servicii NPI. Productie de componente SMD sau cu tehnologii avansate de plasare. Furnizor de echipamente, servicii si solutii pentru industria electronica.

ICCO Electronics

Experienta de peste 20 ani in oferirea de solutii in domeniul IT&C si productiei electronice, telecomunicatii. Furnizeaza aplicatii, echipamente pentru conferinte audio/video precum si produse si solutii IT, consumabile si materiale folosite in domeniul productiei electronice.

ICCO AG

Compania activa in domeniul constructiilor, oferind proiecte la cheie in Antreprenoriat General pentru constructii industriale, civile si speciale, asigurand o coordonare perfecta si siguranta tuturor lucrarilor.

ICCO Facility Management

Servicii complete pentru cladiri: consultanta, asistenta tehnica la fazele de executie, lucrari infrastructura si structura de rezistenta, finisaje si amenajari, pardoseli industriale si prefabricate, lucrari in domeniul monumentelor istorice, administrare cladiri.

CLINICCO

Primul spital privat din regiune, recunoscut pentru serviciile medicale de exceptie asigurate de cei mai buni specialisti in Cardiologie, Cardiologie Interventionala, Chirurgie Cardiovasculara, Electrofiziologie si Dispozitive Implantabile, Ortopedie, Neurochirurgie si Recuperare Medicala.

ICCO Medical

Furnizor de echipamente si servicii in domeniul medical: neurochirurgie, iradiere sange, radioterapie, radioprotectie, Artromot si in domeniul echipamentelor speciale: EOD – costume, roboti, truse de scule, disruptoare, munitie, echipamente balistice si accesorii.