Companiile ICCO

Fondat in anul 1990, grupul ICCO a dezvoltat prin firmele membre un set de competente extinse, care permit realizarea de proiecte de anvergura, integreaza personal specializat si garanteaza termene si costuri.

Industrial Park Brasov

Dezvoltat pe o suprafata de 58 ha, Industrial Park Brasov ofera spre inchiriere spatii industriale pe baza de contract pe termen lung. Halele de productie sunt construite pe baza cerintelor specifice clientilor, in functie de tipul de activitate desfasurat.

Come&Go

Un proiect unic in Brasov, ce combina un centru comercial cu o zona cu trafic maxim de calatori. Complexul are o suprafata inchiriabila de 1.400 mp si este situat in proximitatea unui important nod rutier pentru transportul local, national si international.

ICCO Real Estate

Servicii de inchiriere si subinchiriere a bunurilor imobile proprii sau inchiriate: spatii industriale, de depozitare si birouri, pentru afaceri care se dezvolta.

ICCO Energ

Furnizor de energie electrica, proprietar de retele de inalta, medie si joasa tensiune si statii de transformare. Proiectare si executie de instalatii de joasa, medie si inalta tensiune, auditor energetic, antreprenor general pentru proiecte electrice.

Bepco

Companie de servicii energetice care produce energie termica si electrica prin cogenerare de inalta eficienta pe baza de gaze naturale, utilizand instalatii performante de cogenerare ce asigura un serviciu de calitate pe tot parcursul anului, fara intreruperi in productie.

Transformer Energy Supply

Furnizor de energie electrica catre consumatori industriali din Romania. Achizitia energiei electrice se face direct de la producatori, cu avantaje din punct de vedere al costurilor cat si al independentei fata de fluctuatiile pietei de energie electrica.

ICCO Electric

Implementeaza solutii la cheie in domeniul instalatiilor electrice de joasa, medie si inalta tensiune si statii de transformare. Firma are activitati extinse si in distributia de echipamente electrice si furnizarea de energie electrica.

ICCO Instal

Antreprenor general pentru instalatii sanitare si HVAC, instalatii mecanice. Experienta in proiectare, executie, mentenanta si service pentru instalatii sanitare si de incalzire, sisteme de distributie a fluidelor si gazelor tehnice, climatizare si ventilatii, etc.

ICCO Systems

Integrator de sisteme si furnizor de solutii pentru sisteme electronice de securitate si comunicatie, control acces, detectie incendii, detectie efractie, telefonie si cablare structurata, supraveghere electronica de produse, etc

ICCO Structures

Specialist in productia de structuri metalice industriale cat si in productia de tamplarie cu geam termopan (PVC si aluminiu) si pereti cortina avand la dispozitie o unitate de productie de 14.200 mp.

ICCO EMT

Producator de subansamble electronice prototip sau serii mici si mijlocii (tehnologie SMT, THT) precum si servicii NPI. Productie de componente SMD sau cu tehnologii avansate de plasare. Furnizor de echipamente, servicii si solutii pentru industria electronica.

ICCO Electronics

Experienta de peste 10 ani in oferirea de solutii in domeniul IT&C si productiei electronice, telecomunicatii. Furnizeaza aplicatii, echipamente pentru conferinte audio/video precum si produse si solutii IT, consumabile si materiale folosite in domeniul productiei electronice.

ICCO AG

Compania activa in domeniul constructiilor, oferind proiecte la cheie in Antreprenoriat General pentru constructii industriale, civile si speciale, asigurand o coordonare perfecta si siguranta tuturor lucrarilor.

ICCO Facility Management

Servicii complete pentru cladiri care includ consultanta, asistenta tehnica la fazele de executie, lucrari infrastructura si structura de rezistenta, finisaje si amenajari, pardoseli industriale si prefabricate, lucrari in domeniul monumentelor istorice, administrare cladiri.

CLINICCO

Primul spital privat din Brasov, recunoscut pentru serviciile medicale de exceptie asigurate de cei mai buni specialisti in domeniile Cardiologie Interventionala, Chirurgie Cardiovasculara, Ortopedie si Recuperare medicala.

ICCO Medical

Furnizor de echipamente si servicii in domeniul medical: neurochirurgie, iradiere sange, radioterapie, radioprotectie, Artromot si in domeniul echipamentelor speciale: EOD – costume, roboti, truse de scule, disruptoare, munitie, echipamente balistice si accesorii.