Energie

Suntem un jucator important pe piata energiei, atat in ceea ce priveste comercializarea, cat si productia de energie, furnizand energie electrica in conditii avantajoase de pret, catre consumatori industriali, conducand astfel la diminuarea semnificativa a bugetelor de utilitati.

ICCO Energ

Furnizor de energie electrica, proprietar de retele de inalta, medie si joasa tensiune si statii de transformare. Proiectare si executie de instalatii de joasa, medie si inalta tensiune, auditor energetic, antreprenor general pentru proiecte electrice.

Bepco

Companie de servicii energetice care produce energie termica si electrica prin cogenerare de inalta eficienta pe baza de gaze naturale, utilizand instalatii performante de cogenerare ce asigura un serviciu de calitate pe tot parcursul anului, fara intreruperi in productie.

Transformer Energy Supply

Furnizor de energie electrica catre consumatori industriali din Romania. Achizitia energiei electrice se face direct de la producatori, cu avantaje din punct de vedere al costurilor cat si al independentei fata de fluctuatiile pietei de energie electrica.