Fondat in anul 1990, grupul ICCO a dezvoltat prin firmele membre un set de competente extinse, care permit realizarea de proiecte de anvergura, integreaza personal specializat si garanteaza termene si costuri.

More solutions.

Viziunea ICCO este de a deveni un top performer, recunoscut pentru complexitatea proiectelor, profesionalismul si flexibilitatea echipei si dezvoltarea agresiva de noi oportunitati de afaceri la nivel national.

More experience.

Misiunea organizatiei este de a contribui prin proiecte complexe, solutii tehnice optime si servicii profesionale la constructia si dezvoltarea afacerii si satisfactia clientului.

More options.

Succesul deosebit inregistrat de catre ICCO este consecinta unei culturi organizationale centrata pe profesionalism si dezvoltarea continua a competentelor individuale, in beneficiul clientilor.

More strengths.

Dezvoltarea grupului ICCO a pornit de la un puternic spirit antreprenorial, dublat de profesionalism si flexibilitate. Impreuna cu experienta unor proiecte complexe, aceste abilitati definesc atat viitorul grupului ICCO, cat si succesul in afaceri al clientilor nostri.

More reasons to enjoy your business!