Despre noi

ICCO EMT si-a inceput activitatea in 1997, mai intai ca si partener al liderului mondial in productia de echipamente pick&place Assembléon (la vremea aceea Philips EMT). Intre timp, firma si-a diversificat gama de echipamente si servicii.

La momentul actual, ICCO EMT este un important furnizor de echipamente si servicii pentru fabricantii de produse electronice. De-a lungul timpului, firma a acumulat o experienta impresionanta in ceea ce priveste implementarea in productie a echipamentelor sofisticate necesare productiei electronice.

Angajamentul nostru este de a furniza clientilor nostri tehnologie de cea mai inalta clasa, dublata de servicii complete, pornind de la configurarea si furnizarea echipamentelor, instalarea, programarea si intretinerea lor, pana la instruirea operatorilor si asistarea clientului in timpul perioadei de ramp-up.

Datorita diversitatii echipamentelor pe care le putem oferi clientilor nostri, suntem in masura sa configuram si sa furnizam solutii de productie electronica la cheie, linii complete de productie, incluzand :

  • Echipamente pick&place (roboti de plasare componente SMD)
  • Cuptoare de lipire in val si reflow
  • Printere si dispensere de paste si alte fluide specifice productiei electronice
  • Sisteme de curatare si acoperire pentru produse electronice
  • Echipamente electronice de test (AOI – inspectie optica automata, ICT – testare in-circuit, X-ray – inspectie cu raze X)
  • Elemente de legatura in liniile automate (conveioare, incarcatoare/descarcatoare de placi, etc.)
  • Linii flexibile si ergonomice de asamblare pentru productia electronica
  • Statii de lipire, reparare si rework pentru electronice

In plus, ICCO EMT ofera o gama larga de materiale pentru productia electronica, precum agenti de fluxare, aliaje de lipire sub forma de bare, paste si fir, precum si diferite consumabile specifice productiei electronice.

Pe langa sistemul de management al calitatii ISO 9001:2015, ICCO EMT a obtinut in 2023 certificarea IATF 16949:2016, care este standardul international al sistemului de management al calitatii in industria auto.